Αρχική Σελίδα

Infinity Machine International Inc. Γύρος εργοστασίων

Αναθεωρήσεις πελατών
Θέλω να πω ότι τα προϊόντα σας είναι πολύ καλά. Σας ευχαριστώ για όλη την πρότασή σας, επίσης αγαθό μετά από την υπηρεσία πωλήσεων.

—— Ο κ. Cristian Lopetegui

Εκτιμάμε για την επαγγελματική υπηρεσία & τα υψηλότερα πρότυπά σας - ποιοτικός έλεγχος, είμαστε ευτυχείς να σας ξέρουμε.

—— Ο κ. Μωυσής Chanda

Πήρα σας ενημερώνω, Ο ελεγκτής πτώσης σας φαίνεται καλός, συνεργαμένος με τους πελάτες πρώτα, κατόπιν θα σας ενημερώσω αφότου πρέπει να ενημερώσω, Ευχαριστώ πολύ

—— Ο κ. Georg Lehner

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά! Η πληρωμή τακτοποιεί. Θα σας ενημερώσω μόλις ολοκληρωθούν.

—— Ο κ. Matthew Ho

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για τη γρήγορη απάντησή σας, ο προϊστάμενός μου θα έρθει στην Κίνα τον επόμενο μήνα. Μας αναμείνετε για να εργαστείτε μαζί πάλι.

—— Ο κ. Naveed Shakeel

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Διεθνής Α.Ε. μηχανών απείρου με την κατασκευή, τις πωλήσεις και την τεχνική υπηρεσία μεταπωλήσεων συνολικά, που συμμετέχονται στα επαγγελματικά προϊόντα.


  Εδώ είναι μια συλλογή σημαντικών κατασκευαστών εμπορικών σημάτων στον επιχειρησιακό τομέα της Κίνας. Παρέχουμε μόνο υψηλό - ποιοτικό προϊόν.


  Οι κατασκευαστές έχουν τους υψηλής ποιότητας επαγγελματικούς τεχνικούς και τον προηγμένο σύγχρονο εξοπλισμό παραγωγής. Όλα τα προϊόντα συμμορφώνονται με τα διεθνή ποιοτικά πρότυπα και εκτιμώνται πολύ σε ποικίλες διαφορετικές αγορές σε όλο τον κόσμο. Οι εξοπλισμένες καλά εγκαταστάσεις και ο άριστος ποιοτικός έλεγχός τους σε όλα τα στάδια της παραγωγής επιτρέπουν σε μας για να εγγυηθούν τη συνολική ικανοποίηση πελατών.

   

  Ως αποτέλεσμα υψηλού μας - ποιοτικά προϊόντα και σημαντική εξυπηρέτηση πελατών, έχουμε κερδίσει ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων.

   

  Infinity Machine International Inc. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

 • OEM / ODM

  Η επιχείρησή μας έχει τη μοναδική ομάδα σχεδιαστών μας, για τους διαφορετικούς τύπους από τις ανάγκες cOem & του πελάτη ODM!

 • Ε & Α
  Κρατάμε τον πυρήνα της βιομηχανίας και ακολουθούμε την αρχή προσανατολισμένου στους πελάτες, επενδύοντας πολλά χρήματα κάθε χρόνο στην Ε&Α του νέου προϊόντος. Είμαστε κύριοι ενός δυναμικού, αφιερωμένος και επαγγελματική ομάδα Ε&Α, είμαστε κύριοι επίσης πολλών μηχανημάτων, της ανάπτυξης SCM, του προγραμματισμού PLC και των μηχανικών ανάπτυξης λογισμικού ελέγχου.

   

  Εμμένουμε στη στρατηγική εμπορικών σημάτων που συνδυάζει την Ε&Α, την κατασκευή και την πώληση.

   

  Μέχρι αυτήν την ημέρα, έχουμε αναπτύξει επιτυχώς διάφορα σύνολα συστήματος ελέγχου του λογισμικού και του υλικού, και η τεχνολογία, η ακρίβεια και η δυνατότητα χρησιμοποίησής μας όλες οδηγούν τη βιομηχανία.

   

  Με τη βοήθεια του γραφείου τεχνολογίας της πόλης Dongguan, υπογράψαμε το πρόγραμμα συνεργασίας που συνδυάζει την παραγωγή, μελέτη και έρευνα με το πανεπιστήμιο Huazhong της επιστήμης και της τεχνολογίας, παρέχουν τη συσχετισμένη τεχνική και υποστήριξη ταλέντου για μας, που βάζουμε μια στερεά βάση για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Στοιχεία επικοινωνίας
Infinity Machine International Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Joicy

Τηλ.:: 86-13528625608

Φαξ: 86-0769-83428065

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα