Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΑπόθεση μηχανής έλξεως

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone

  • Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone
Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Infinity Machine
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: DT2000
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής με το εγχειρίδιο λειτουργίας και το βίντεο μέσα.
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 15 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Προϊόντα: Κινητός εξοπλισμός δοκιμής τηλεφωνικής αξιοπιστίας Πρότυπο: DT2000
Χρήση: Μηχανή δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής ελεύθερη πτώσης Όνομα προϊόντων: Μηχανή δοκιμής πτώσης
Εφαρμογή: Κινητό τηλέφωνο δοκιμής πτώσης, smarphone, κάμερα, μπαταρία, τράπεζα δύναμης ect. Ύψος πτώσης: 400~2000 χιλ.
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50Hz Εξουσιοδότηση: 12 μήνες
Υψηλό φως:

περιβαλλοντικός εξοπλισμός δοκιμής

,

περιβαλλοντική εξεταστική αίθουσα

,

Μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης

Κινητός εξοπλισμός δοκιμής τηλεφωνικής αξιοπιστίας απείρου, έξυπνη μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης

 

 

 

Πρότυπο: DT2000

 

Εφαρμογή:

 

Η αυτόματη μηχανή δοκιμής πτώσης κινητών τηλεφώνων πρόκειται να αξιολογήσει την απόδοση προϊόντων μετά από την ακούσια πτώση, είναι κατάλληλο να γίνει η δοκιμή για όλα τα είδη κατανάλωσης των ηλεκτρονικών προϊόντων, όπως το κινητό τηλέφωνο, η ταμπλέτα, ο ε-αναγνώστης, το τηλέφωνο, το ε-λεξικό, ο τηλεχειρισμός κ.λπ.

Η κινητή μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης ελέγχων με σερβομηχανισμό είναι η εκτεταμένη χρησιμοποίηση στους κατασκευαστές για τα κινητές τηλέφωνα και τις ταμπλέτες, όπως ZTE, Foxconn, Liteon, Compal, κβάντα, Salcomp, AAC, Gree, BYD Holitech, Ofilm, Foxlink κ.λπ.

 

Πρότυπα: IEC 60068-2-32

 

 

Προδιαγραφή:

 

Πρότυπο DT2000
Ύψος πτώσης 300~2000mm
Ανώτατο βάρος δειγμάτων 2kg
Ρύθμιση ύψους πτώσης Ρύθμιση και επίδειξη επιτροπής αφής
Λ. ύψους απελευθέρωσης 300mm
Μετρητής 0~999,999 (settable)
Πηγή αέρα ≥0.5MPa
Μέγεθος ελεγκτών W1000xD1180xH2415mm
Βάρος Περίπου 420kg
Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος AC220V 50Hz 3A ή 110V 60Hz 6A
Βάσεις πτώσης Χάλυβας, ξύλο, γρανίτης
Καθορισμός δειγμάτων Sucker ή Clamper

 

 

Δομή μηχανών:

 

a. Η μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης κυττάρων υψηλής ακρίβειας υιοθετεί το εναλλασσόμενο ρεύμα σερβο μηχανή και η σύγχρονη τροχαλία για τη ρύθμιση ύψους πτώσης, μπορεί να εγγυηθεί την ακρίβεια ύψους, και τη μακροχρόνια διάρκεια.

 

b. Η μηχανή δοκιμής πτώσης Hanset υιοθετεί το panal αφής χρώματος + το PLC για να ελέγξει και να θέσει την κίνηση, μπορεί να θέσει το ύψος πτώσης άμεσα, αυτόματος θα σταματήσει όταν φθάνει στο καθορισμένο ύψος, μπορεί να προετοιμάσει τους χρόνους πτώσης και έχει δύναμη-από τη λειτουργία μνήμης, όλοι οι έλεγχοι μπορούν να γίνουν στην επιτροπή αφής: πτώση, αναστοιχειοθέτηση, ρύθμιση ύψους, χρόνοι πτώσης, και υπολογισμός.

 

c. Η κινητή μηχανή δοκιμής πτώσης συσκευών πρόκειται να χρησιμοποιήσει κενό sucker SMC για τα δείγματα που απορροφούν, οι άκρες, η γωνία μπορεί πρόσωπα να προσκρούσει μπορεί να γίνει.

 

d. Το δοκιμασμένο δείγμα θα απελευθερωθεί στο ύψος 300mm, η δοκιμασμένη χειρονομία πτώσης δειγμάτων είναι στενή στην αρχική καθορισμένη χειρονομία.

 

e. Μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής η αυτόματη πτώσης είναι χρησιμοποιημένο πλαίσιο κραμάτων αργιλίου και διαφανές PMMC δεδομένου ότι ολόκληρη η σφραγίζοντας περίφραξη, αυτό εγκαθίσταται με την κλειδαριά ασφάλειας Omron, ο ελεγκτής μπορεί να προκληθεί όταν κλειδώνει, το οποίο μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια.

 

f. Όλα τα πνευματικά μέρη είναι από SMC, μπορούν να σιγουρευτούν τη υψηλή επίδοση και τη μακροχρόνια διάρκεια.

 

g. Οι διάφορες βάσεις πτώσης είναι διαθέσιμες: βάση χάλυβα, ξύλινη βάση, βάση γρανίτη, η οποία είναι να καλυφθούν οι διάφορες μέσες απαιτήσεις αντίκτυπου.

 

h. Η αυτόματη λειτουργία λειτουργίας αρίθμησης (κύκλοι πτώσης), ο αυτόματος τρόπος πτώσης και ο χειρωνακτικός τρόπος πτώσης είναι μετατρέψιμοι.

 

i. Η τριβή πτώσης μπορεί να είναι χαμηλότερη επειδή χρησιμοποιεί την της Ιαπωνίας THK γλιστρώντας ράγα τριβής υψηλής ακρίβειας χαμηλή.

 

j. Η μηχανή δοκιμής πτώσης Telefono έχει τον ειδικό ελεγκτή λαβών, είναι κατάλληλο να ελεγχθεί η έναρξη, η στάση, και η αναστοιχειοθέτηση κατά τη διάρκεια της δοκιμής.

 

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone 0

 

Sucker γωνία απορρόφησης: 0°, 45°, 90°:

 

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone 1

Για να χρησιμοποιήσετε PMMA για να κάνει το φράκτη για να αποτρέψει το δοκιμασμένο δείγμα από την οριοθέτηση από την πτώση βασίστε την περιοχή.

 

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone 2

 

Για να χρησιμοποιήσει τον ελεγκτή panal αφής χρώματος LCD.

 

Με τη συσκευή δοκιμής επιτάχυνσης (πρώτο σχέδιο στην Κίνα): Κινεζική και αγγλική διεπαφή, εύκολη λειτουργία, ισχυρή απόδοση.

 

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone 3

 

Ειδικότητες λογισμικού:

 

Μετά από να εξετάσει, αυτόματη επίδειξη η ταχύτητα πτώσης.

Τρία κενά suckers ελεύθερα μετατρέψιμα.

Μετά από την πτώση, αυτόματη επιστροφή στη θέση φόρτωσης δειγμάτων.

Το ύψος πτώσης, ύψος φόρτωσης δειγμάτων μπορεί να τεθεί, να ρίξει τη χρονική επίδειξη/να επαναρυθμιστεί

 

 

Διάφοροι πελάτες υιοθέτησαν τη κάμερα υψηλής ταχύτητας, μετρητής απόστασης λέιζερ για να ελέγξουν την ακρίβεια της ταχύτητας και της επιτάχυνσης πτώσης.

 

Ελεγκτής πτώσης κινητών τηλεφώνων, μηχανή δοκιμής τηλεφωνικής πτώσης, κινητός εξοπλισμός δοκιμής πτώσης τηλεφωνικής αξιοπιστίας Smartphone 4

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Infinity Machine International Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amy

Τηλ.:: +8617318108837

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα