Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΚαθολική μηχανή δοκιμής

Στατική δυναμική καθολική μηχανή δοκιμής/σερβο υδραυλική μηχανή δοκιμής MTS

Στατική δυναμική καθολική μηχανή δοκιμής/σερβο υδραυλική μηχανή δοκιμής MTS

  • Στατική δυναμική καθολική μηχανή δοκιμής/σερβο υδραυλική μηχανή δοκιμής MTS
Στατική δυναμική καθολική μηχανή δοκιμής/σερβο υδραυλική μηχανή δοκιμής MTS
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Made in China
Μάρκα: Infinity Machine
Πιστοποίηση: CE, ISO
Αριθμό μοντέλου: -DF30
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Τυποποιημένη ξύλινη περίπτωση εξαγωγής με το εγχειρίδιο λειτουργίας και το βίντεο μέσα.
Χρόνος παράδοσης: Σταλμένος σε 35 ημέρες μετά από την πληρωμή
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 200 σύνολα ανά μήνα
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Ανώτατη στατική δύναμη δοκιμής: ±30kN Ανώτατη δυναμική δύναμη δοκιμής: ±30kN
δυναμική διακύμανση: ≤±1%FS Ανώτατο εύρος του ενεργοποιητή: ±75mm
Μέγιστη συχνότητα: 20Hz/50Hz/50-100Hz Ανώτατο διάστημα δοκιμής: 750mm (συμπεριλαμβανομένου του τσοκ)
Απόσταση μεταξύ των στηλών: 600 mm Τρόπος Cotrol: σερβομηχανισμό ελέγχου
Υψηλό φως:

αυτοματοποιημένη καθολική μηχανή δοκιμής

,

υδραυλική μηχανή δοκιμής

 

Στατική δυναμική καθολική μηχανή δοκιμής/σερβο υδραυλική μηχανή δοκιμής MTS

 

Πρότυπο: -DF300

 

Σκοπός:

 

Η ηλεκτρουδραυλική σερβο δυναμική και στατική καθολική μηχανή δοκιμής χρησιμοποιείται ευρέως για τη δυναμική και στατική μηχανική δοκιμή ιδιοκτησίας στα υλικά και τα συστατικά, συμπεριλαμβανομένης της εκτατής, δοκιμής κούρασης συμπίεσης, χαμηλός-κύκλων και υψηλός-κύκλων. Εξοπλισμένο με την αίθουσα υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, μπορεί να κάνει τη μηχανική δοκιμή κάτω από την υψηλή και χαμηλή θερμοκρασία.

 

Είναι μια από τις πιό πρόσφατες αναπτυγμένες μηχανές δοκιμής σειράς μας δυναμικές και στατικές καθολικές. Τα μέρη κλειδί της κύριας μηχανής, του σταθερού σερβο σταθμού τάσης και του τσοκ υδραυλικής πίεσης σχεδιάζονται και κατασκευάζονται από την επιχείρησή μας, τα βασικά αγορασμένα μέρη όπως τη σερβο βαλβίδα και το σφραγίζοντας στοιχείο είναι όλα τα διεθνή και εσωτερικά παρόμοια διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων χρήσης, βελτιώνοντας πολύ τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματος. ολόκληρη η απόδοση της μηχανής δοκιμής έχει ένα συγκρίσιμο επίπεδο στην τεχνολογία προϊόντων των διεθνών προηγμένων προϊόντων.

 

Ανάπτυξη των ιδεών:

 

Σχεδιάζεται με την υιοθέτηση των αναπτυσσόμενων ιδεών «του unitization, της ρύθμισης και της τυποποίησης», απορροφώντας τις διεθνείς προηγμένες τεχνολογίες της ηλεκτρουδραυλικής σερβο δυναμικής μηχανής δοκιμής και συνδυασμός της πραγματικής συνθήκης υπηρεσιών των εθνικών χρηστών. Οι βασικές εξαρτήσεις της υιοθετούν τα διεθνή και εσωτερικά παρόμοια διάσημα προϊόντα εμπορικών σημάτων, βελτιώνοντας πολύ τη σταθερότητα και την αξιοπιστία του συστήματος. Τα στοιχεία κλειδί και τα συστατικά του συστήματος υιοθετούν τη σύγχρονη διεθνή κατασκευή τεχνολογίας, ολόκληρη η απόδοση του συστήματος δοκιμής έχει ένα συγκρίσιμο επίπεδο στην τεχνολογία προϊόντων των διεθνών διάσημων δυναμικών εξεταστικών επιχειρήσεων μηχανών. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα προϊόντων αυτής της σειράς της εύχρηστης, υψηλής ακρίβειας ελέγχου και της καλής αξιοπιστίας.

 

Προδιαγραφή:

 

1. Ανώτατη στατική δύναμη δοκιμής: ±30kN.

2. Ανώτατη δυναμική δύναμη δοκιμής: ±30kN δυναμική διακύμανση: ≤±1%FS.

3. Ανώτατο εύρος του ενεργοποιητή: ±75mm, δείχνοντας accuracy±0.5%FS.

4. Μέγιστη συχνότητα: 20Hz/50Hz/50-100Hz.

5. Τρόπος ελέγχου: τρόποι ελέγχου φορτίων, κτυπήματος και παραμόρφωσης, κυρίως εξεταστικό κύμα: υποστηριγμένος από τον ελεγκτή (συμπεριλαμβανομένου του κύματος ημιτόνου, 

    τετραγωνικό κύμα, τριγωνικό κύμα, πλάγιο κύμα και εξωτερικό κύμα εισαγωγής).

6. Ανώτατο διάστημα δοκιμής: 750mm (συμπεριλαμβανομένου του τσοκ).

7. Απόσταση μεταξύ των στηλών: 600mm.

8. Προδιαγραφή του σταθερού σταθμού αντλιών τάσης σερβο: flow≥37L/min, 21Mpa, 380V τριφασικό.

9. Σειρά στερέωσης δειγμάτων: το μήκος του επίπεδου δείγματος είναι 0 26mm  η διάμετρος του στρογγυλού δείγματος είναι 531mm.

 

Περιγραφή προγράμματος:

 

30KN η ηλεκτρουδραυλική σερβο δυναμική και στατική καθολική μηχανή δοκιμής αποτελείται από την κύρια μηχανή (σερβο γραμμικός ενεργοποιητής 200KN), το τσοκ υδραυλικής πίεσης, την ενότητα οδηγών υδραυλικής πίεσης, ένα σύνολο σταθερού σταθμού αντλιών τάσης σερβο (η ροή είναι 90L/min και η πίεση συστημάτων είναι 21MPa), τον όλος-ψηφιακό απλού διαύλου σερβο ελεγκτή, τον εκτυπωτή υπολογιστών, το σχετικό λογισμικό δοκιμής και άλλες απαραίτητες συνδέσεις.

 

1. Κύρια μηχανή

 

Η κύρια μηχανή έχει τη διπλή δομή πλαισίων στηλών, με το σερβο ενεργοποιητή σκαφών της γραμμής 30KN κάτω από μέσα στο κύριο πλαίσιο μηχανών. Το αναγκασμένο τσοκ υδραυλικής πίεσης τοποθετείται αντίστοιχα στην ακτίνα και την κορυφή του εμβόλου ενεργοποιητών. Η ρύθμιση ακτίνων υιοθετεί την υδραυλική ανύψωση, την υδραυλική στερέωση και την ελαστική χαλαρή δομή, την εγγύηση ότι η ακτίνα είναι σταθερή και αξιόπιστη στη δοκιμή, και να σιγουρευτεί ότι η ακτίνα είναι κλειδωμένη και ακίνητη στην κατάσταση καμίας δοκιμής. Η εξωτερική επιφάνεια της στήλης υιοθετεί διαδικασία χρωμίου ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης τη σκληρή, βελτιώνοντας αποτελεσματικά τη δυνατότητα αντοχής της στήλης καθώς επίσης και η αντιδιαβρωτική δυνατότητα, αυτό καθιστά επίσης την εμφάνιση της κύριας μηχανής καλύτερη.

Η κύρια μηχανή είναι κύρια των χαρακτηριστικών γνωρισμάτων της συμπαγούς δομής, της ομαλής ανυψωτικής ακτίνας, του άκαμπτου ραφιού, της αξιόπιστης στερέωσης δειγμάτων, της καλής κεντραρίσματος δυνατότητας και του εύκολων μονταρίσματος και της στερέωσης και εξοπλισμένος με τα διάφορα πιασίματα και τις συσκευές δοκιμής περιβάλλοντος, οι λειτουργίες δοκιμής της μπορούν να επεκταθούν.

 

2. Ενεργοποιητής:

 

Ο σερβο ενεργοποιητής σκαφών της γραμμής είναι το τμήμα πυρήνων τη μηχανή, η δύναμη δοκιμής αποτελεσμάτων μηχανών μέσω του ενεργοποιητή. Μόνος-σχεδιάζεται και κατασκευάζεται την τεχνολογία μας, που τοποθετείται με τη μηχανή μηχανών, που αποτελούνται κάτω από από το σώμα ενεργοποιητών, την ενότητα ελέγχου υδραυλικής πίεσης και τον αισθητήρα.

 

3. Αναγκασμένο τσοκ υδραυλικής πίεσης:

 

Το αναγκασμένο τσοκ υδραυλικής πίεσης αποτελείται από την ενότητα τσοκ και υδραυλικής πίεσης. Η λειτουργία του τσοκ υδραυλικής πίεσης στερεώνει το δείγμα, και αποτελείται από το σώμα προσαρτημάτων, το έμβολο στερέωσης, το σαγόνι και τα σχετικά εξαρτήματα. Η στερέωση του κυλίνδρου πετρελαίου ενσωματώνεται στο σώμα προσαρτημάτων, που υιοθετεί την αμφίδρομη μέθοδο στερέωσης, ανεξάρτητα από την αλλαγή του πλάτους δειγμάτων, μπορεί πάντα να εγγυηθεί concentricity του δείγματος. Που στερεώνει το σώμα εμβόλων και προσαρτημάτων τις αντιστοιχίες, η κατάλληλη εκκαθάριση είναι λιγότερος, που καθιστά τη ζωή υπηρεσιών του σώματος προσαρτημάτων μακρύτερη.

Σειρά στερέωσης δειγμάτων: Το πλάτος του επίπεδου δείγματος είναι 0~26mm

Το πλάτος του στρογγυλού δείγματος είναι 5~31mm

 

4. Σταθερός σταθμός αντλιών τάσης:

 

     Ο σταθμός αντλιών αποτελείται κυρίως από baseplate, τη δεξαμενή πετρελαίου, το σύστημα γεννητριών αντλιών πετρελαίου, το φραγμό βαλβίδων, τη διοχέτευση με σωλήνες και το σύστημα ψύξης. Χρησιμοποιείται για

     προβλέποντας την εξουσία για τη δοκιμή της μηχανής.

 

5. Πλήρης-ψηφιακός σερβο ελεγκτής ενιαίων καναλιών:

 

5.1. Ποσό καναλιών ελέγχου: ένα, συμπεριλαμβανομένου αυτού του κυκλώματος ελέγχου κλειστών βρόγχων της δύναμης δοκιμής, της μετατόπισης δοκιμής και της παραμόρφωσης δοκιμής. Έχει

       η ομαλή λειτουργία παράδοσης στον τρόπο ελέγχου.

5.2. Λογισμικό ελέγχου της ηλεκτρουδραυλικής σερβο δυναμικής μηχανής δοκιμής (σύστημα):

Πολλών χρήσεων λογισμικό δοκιμής: είναι ένα λογισμικό δοκιμής με την ισχυρή ευελιξία και η πλήρης λειτουργία, χρήστες μπορεί να σχεδιάσει την ειδική μέθοδο δοκιμής μέσω του

χωρίς προγραμματισμό. Αυτό το λογισμικό μπορεί να κάνει τις διάφορες λειτουργίες ελέγχου, τη λειτουργία συλλογής στοιχείων και άλλες διάφορες λειτουργίες

σερβο ελεγκτής σε μια επιτροπή στον τρόπο των εικονιδίων, έτσι ώστε οι χρήστες μπορούν να συρουν αυτά τα εικονίδια λειτουργίας στη δοκιμή-καθορισμένη επιτροπή, και ελεύθερα

τους συνδυάστε σύμφωνα με τις ανάγκες, κατά συνέπεια μπορεί να διευθύνει τη δοκιμή σύμφωνα με τους χρήστες μεθόδων που καθορίζονται.

Στοιχεία επικοινωνίας
Infinity Machine International Inc.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Amy

Τηλ.:: +8617318108837

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διεύθυνση: No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα

Διεύθυνση Εργοστασίου:No.103 χτίζοντας 4, βιομηχανικό κέντρο Furong, κωμόπολη Wangniudun, 523200, πόλη Dongguan, Κίνα